Vereniging van Eigenaars Blok 11B
Nieuws > Leveranciers > Garagedeur
 
 

Garagedeur

 

Bij een storing aan de garagedeur dient de volgende procedure gevolgd te worden:

Een storing aan de garagedeur altijd eerst melden aan de beheerder. Wanneer de beheerder niet bereikbaar is, probeer dan eerst contact met een lid van het bestuur op te nemen (zie adressenlijst).

Een storing kan namelijk veelal verholpen worden door het resetten van het systeem of de electra weer aanzetten. Bovendien valt een en ander veelal onder garantie.

Pas daarna kunt u in het geval van een ernstige calamiteit of dreigend gevaar contact opnemen met de leverancier.

http://www.alsta.nl

Indien deze procedure niet wordt gevolgd en het bestuur achteraf meent dat er rechtstreeks opdracht is verstrekt aan een derde terwijl de aangegeven procedure niet is gevolgd en/of er overduidelijk geen sprake was van een ernstige calamiteit of dreigend gevaar dan zal het bestuur besluiten om het daarvoor aan de vereniging in rekening gebrachte bedrag geheel of gedeeltelijk door te berekenen aan de betreffende melder van de klacht. De leverancier zal het lid van de vereniging rechtstreeks factureren omdat het lid niet bevoegd was de vereniging te vertegenwoordigen. Indien de betreffende melder van de klacht zich hierin niet kan vinden, dan kan hij/zij de kwestie ter finale beslissing voorleggen aan de Vergadering.

 

 

 

 

 

 

Template by CMSimple-Styles